headerTop

Over Horren Nodig

 

 

In 2007 zijn we begonnen met het verkopen van maatwerk horren en zijn uitgegroeid met het grootste opmaat horen assortiment van Nederland.


Horrennodig.nl onderscheiden zich van de Nederlandse bouwmarkten, speciaalzaken en internet winkels door onze vakkennis, betrouwbaarheid, kwaliteit, service, snelheid gratis meten en plaats van de horren en betalen na plaatsing.


Onze eigen helpdesk is u graag van dienst. U kunt bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning met kennis van zaken. Onze medewerkers hebben uitgebreide praktijkervaring met alle producten die we verkopen.

 

 

Advies en service

Op onze website voorzien wij u graag van advies. We geven tips die u helpen bij het vinden en bestellen van de juiste hor voor uw raam of deur. Ons team heeft jarenlange ervaring met onze producten. Wij zijn u graag van dienst.

 

 

Voordelig

Wij leveren aan particulieren en bedrijven. Ook veel ZZP-ers en timmerbedrijven hebben de weg naar onze website gevonden. Dankzij een goede relatie met onze leveranciers en de gratis meet en plaats service van de horren, bieden wij onze maatwerk horren tegen zeer voordelige prijzen aan.

 

 

Bedrijfgegevens

Horrennodig.nl

Fonteinkruid 69

3344 CA Hendrik Ido Ambacht

T: 078-6454678

info@horrennodig.nl

www.horrennodig.nl

KVK: 24418876
BTW-nr: NL1801.31.771.B01

 

 

 

Direct contact opnemen